Підкажу, як прісним печерицям надати аромат і смак благородних лісових грибів
Ніякі підсилювачів смаку, приправи і спеції, в складі яких невідомо що, не допоможуть. Тільки натуральні інгредієнти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Я знаю, як з позбавлених смаку печериць зробити дорогі лісові гриби. А спосіб зовсім не складний, а навіть дуже простий.
Як зробити печериці та гливи смачнішими і ароматнішими
У будь-якому супермаркеті на полицях можна знайти сушені гриби. Найчастіше це дорогі білі гриби, боровики або підосичники.
Є ще асорті з лісових грибів. Воно дешевше, але його теж можна сміливо використовувати.
Потім, за допомогою кавомолки або блендера, потрібно подрібнити сушені гриби до порошкоподібного стану.
І після грибний порошок пересипати в чисту і суху скляну або пластикову ємність.
Як використовувати
Наступного разу, коли планується готувати страви з магазинних прісних грибів – глив або печериць, потрібно просто додати 1 – 2 ложки грибного порошку.
За кухні моментально почне поширюватися дивовижний аромат лісових грибів, перед яким не встоїть жоден гурман.
Грибний порошок розбухне, якщо це буде суп, то він вийде дуже наваристим, якщо смажені гриби, то вони вийдуть в густому соусі (можна додати сметану).
Всі, хто пробував печериці, приготовані таким чином, цікавляться що за гриби? Зовні ніби як звичайні несмачні печериці, а аромат і смак, як у благородних лісових грибів. Смачного!