Сирне печиво трубочки з начинкою. Швидко і просто до чаю
Сирне печиво виходить м’яким, ароматним, дуже смачним. Такі трубочки ви можете готувати і на святковий стіл.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сир домашній, 250 г;
- масло вершкове, 80 г;
- борошно, 180 г;
- цукор, 3 ст.л;
- кокосова стружка, 2 ст.л;
- сіль – дрібка;
- розпушувач, 1 ч.л.
Сирне печиво: процес приготування
Сир змішуємо з сіллю і вершковим маслом. Переминаємо виделкою до однорідності.
Борошно просіваємо і частинами, разом з розпушувачем додаємо в тісто. Вимішуємо тісто.
Ділимо тісто на 2 частини і кожну розкачуємо в пласт товщиною 2 – 3 мм. Нерівні краї обрізаємо.
Посипаємо пласт цукром і кокосовою стружкою (або просто цукром).
Звертаємо щільну трубочку і ріжемо шматочками по 5 см.
Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом.
Випікаємо печиво в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів близько 20 хвилин.
Кокосову стружку ви можете замінити корицею, подрібненими горіхами будь-якими шматочками сухофруктів або маком.