2 кабачка, 2 помідори і вечеря готова. За 10 хвилин: рецепт швидкого приготування кабачків

Смачне овочеве асорті на сковорідці – це швидкий і простий сніданок, обід або вечеря. Страва буде соковитою, м’якою і смачною, відмінно підходить до м’ясних закусок – котлет або до стегенця, шашликів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки і помідори по 2 шт;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • зелень, сіль, перець, часник.

Процес приготування

Кабачки краще вибирати молоді, щоб м’якоть була не переповнена великими насінням. А помідори беріть соковиті і м’ясисті, стиглі.

Кабачки ріжемо кубиками і солимо, залишаємо на 10 хвилин.

Помідори ріжемо шматочками. Цибулю – кубиками, моркву тремо на грубій терці.

Зелень беріть будь-яку на свій смак і дрібно січемо. Часник також беріть в будь-якій кількості і подрібнюйте ножем.

Цибулю і моркву обсмажуємо на сковорідці під кришкою 10 хвилин.

Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою.

Додаємо помідори, солимо і перчимо, перемішуємо.

Додаємо часник і зелень, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.

2 кабачка, 2 помідори і вечеря готова. За 10 хвилин: рецепт швидкого приготування кабачків

Подаю таке овочеве рагу гарячим до різних гарнірів і закусок. Якщо є бажання, можна зробити закуску гострішою, додавши дрібно нарізаний гострий перчик або перемелені суміш перців.