Наготувала гору, а з’їли за 2 хвилини. Закуска з курячої грудки

Куряча грудка часто при приготуванні виходить занадто сухою. Завдяки моєму рецепту, виходить смачна і соковита страва, яка ніколи не буде пересушеною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 2 шт;
  • сметана, 100 г;
  • яйце, 1 шт;
  • соєвий соус, 30 мл;
  • гірчиця, 1 ст.л;
  • часник, 3 зубчики;
  • перець і спеції, паприка;
  • борошно, 3 ст.л.

Процес приготування

Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Ріжемо м’ясо шматочками і змішуємо зі сметаною, гірчицею, соєвим соусом, паприкою і спеціями на ваш смак.

Перемішуємо так, щоб соус повністю покрив м’ясо і додаємо яйце, перемішуємо.

Залишаємо м’ясо маринуватися на 30 – 40 хвилин.

Всипаємо борошно і вимішуємо. Якщо маса буде надто рідка, можна всипати ще ложку – дві муки.

Розігріваємо олію і викладаємо по шматочку м’яса, намагаючись, щоб воно було повністю покрито кляром.

Наготувала гору, а з'їли за 2 хвилини. Закуска з курячої грудки

Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки на невеликому вогні.

Наготувала гору, а з'їли за 2 хвилини. Закуска з курячої грудки

Подаю цю смачну і соковиту закуску з соусами з майонезу і гірчиці, часнику і паприки, зелені. М’ясні шматочки будуть дуже ніжними, просто тануть у роті. Якщо є можливість, маринуйте м’ясо довше, тоді воно виходить соковитіше і прекрасно прожарюється.