Торт без випічки готую за кілька хвилин. Вишуканий десерт: простий у приготуванні
Пиріг-торт готується дуже швидко, як і будь-який десерт з печива. За рахунок якісних вершків і ароматних персиків, десерт виходить просто розкішним і дивовижним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печиво, 400 г;
- масло вершкове розтоплене, 150 г;
- вершки жирні, 200 г;
- сир м’який або домашній, маскарпоне, 250 г;
- персики свіжі або консервовані, 200 г.
Процес приготування
Печиво беріть за смаком, можна пісочне або бісквітне.
Перетворюємо печиво в крихту за допомогою блендера.
Заливаємо масу розтопленим вершковим маслом і ретельно перемішуємо.
Роз’ємну форму застеляємо пергаментом і викладаємо печиво, більшу частину.
Утрамбовуємо масу і відправляємо форму в холодильник на 30 хвилин.
Жирні вершки збиваємо з парою ложок цукрової пудри до густоти і пишності.
Додаємо в крем м’який сир або сирну масу і збиваємо за допомогою міксера до густоти і однорідності.

Додаємо в крем шматочки персиків і перемішуємо.
Порада: для такого десерту чудово підходить ще консервований ананас або абрикоси.
Викладаємо солодку масу на корж і зверху ще присипаємо частиною печива з маслом.


Відправляємо тортик в холодильник на 1 годину. Прибираємо форму і подаємо до столу десерт.

Якщо є час і бажання зробіть ще шоколадну глазур, яку виливаємо зверху і отримуємо дуже ароматний, м’який і ніжний десерт, який просто тане в роті.