«Дитячі» мариновані огірочки, без оцту! Закочував щороку десятки банок!

Смачні та хрусткі!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине Гніздо

Інгредієнти :

Маринад: (на 3-л банку)

  • 2 ст. л. солі;
  • 5 ст . л. цукру;
  • 1,5 ч. л. лимонної кислоти.

Приготування:

Укладаємо на дно банки (я брала літрові) укладаємо: парасольку кропу, лист хрону, 2 зубчики часнику, 2-3 горошини чорного перцю , 2 листочка смородини і лавровий листочок.

Огірки закладаємо тісненько огірками. Заливаємо в перший раз огірки окропом і залишаємо на 10 хвилин постояти, зливаємо воду в раковину.

Потім заливаємо огірки вдруге окропом і залишаємо 10-15 хвилин постояти, потім воду зливаємо в каструльку і доводимо до кипіння, додаємо сіль, воду, і лимонну кислоту. Заливаємо їм огірки і закочуємо банки кришками, укутати до повного охолодження.

Смачного!

Не вдається скопіювати.