Грудка по-французьки. Оригінальний рецепт з курячим м’ясом в духовці
Грудка по-французьки виходить соковитою, ароматною і не дуже калорійною. Таку страву можна сміливо подавати дітям, або тим, хто стежить за фігурою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Куряче філе – 4 штуки
- Помідори – 4 штуки
- Яйця – 5 штук
- Сир не дуже твердий – 300 грам
- Сметана – 4 столові ложки
- Цибуля – 2 штуки
- Часник – 4 зубчики
- Куркума, чорний перець, копчена паприка – по 1/2 чайної ложки
- Сіль – 1 чайна ложка
- Зелень – за смаком
Покроковий процес приготування:
Яйця відварити, охолодіть і натріть.
Цибулю і часник подрібніть, помідори наріжте кубиками.
Сир натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, з’єднайте все в ємності і додайте сметану.
Поперчіть, посоліть, додайте всі приправи.
Форму змастіть, викладіть грудки, зверху викладіть сирну суміш з цибулею і помідорами.
Запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів і подавайте в горячен вигляді.