Грудка по-французьки. Оригінальний рецепт з курячим м’ясом в духовці

Грудка по-французьки виходить соковитою, ароматною і не дуже калорійною. Таку страву можна сміливо подавати дітям, або тим, хто стежить за фігурою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Куряче філе – 4 штуки
  • Помідори – 4 штуки
  • Яйця – 5 штук
  • Сир не дуже твердий – 300 грам
  • Сметана – 4 столові ложки
  • Цибуля – 2 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Куркума, чорний перець, копчена паприка – по 1/2 чайної ложки
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Зелень – за смаком

Покроковий процес приготування:

Яйця відварити, охолодіть і натріть.

Цибулю і часник подрібніть, помідори наріжте кубиками.

Сир натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, з’єднайте все в ємності і додайте сметану.

Поперчіть, посоліть, додайте всі приправи.

Форму змастіть, викладіть грудки, зверху викладіть сирну суміш з цибулею і помідорами.

Запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів і подавайте в горячен вигляді.

Грудка по-французьки. Оригінальний рецепт з курячим м'ясом в духовці

Не вдається скопіювати.