Фаршировані перці по-новому. Ділюся рецептом

Такі перці можна і на святковий стіл поставити, і приготувати в будні. Перці виходять смачні і красиво виглядають. Такі перці їдять навіть найвибагливіші, а начинка в них просто дивовижно смачна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • 500 грам солодкого перцю
  • 300 грам курячого філе
  • 1 цибулина
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 170 грам твердого сиру
  • 1 помідор
  • сіль, перець, спеції

Покроковий процес приготування:

1. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо її на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажуємо до золотистого стану.

2. Поки готується цибуля, підготуємо інші інгредієнти. Перець розрізаємо впоперек, видаляємо насіння і перегородки.Реклама

3. Змащуємо вершковим маслом форму і викладаємо перці.

4. Куряче філе нарізаємо кубиком і кладемо в миску. Помідор нарізаємо кубиком і додаємо до м’яса. Туди ж кладемо обсмажену цибулю. Потім натираємо на грубій терці сир і додаємо невелику частину до решти продуктів. Начинку солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції і перемішуємо.

5. Заповнюємо масою половинки перців. Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.

6. Готові перці дістаємо, знімаємо фольгу і присипаємо перці сиром, що залишився. Знову ставимо страву в духовку і запікаємо до апетитної сирної скоринки. А потім подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.