Фаршировані перці по-новому. Ділюся рецептом
Такі перці можна і на святковий стіл поставити, і приготувати в будні. Перці виходять смачні і красиво виглядають. Такі перці їдять навіть найвибагливіші, а начинка в них просто дивовижно смачна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- 500 грам солодкого перцю
- 300 грам курячого філе
- 1 цибулина
- 3 столові ложки соняшникової олії
- 170 грам твердого сиру
- 1 помідор
- сіль, перець, спеції
Покроковий процес приготування:
1. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо її на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажуємо до золотистого стану.
2. Поки готується цибуля, підготуємо інші інгредієнти. Перець розрізаємо впоперек, видаляємо насіння і перегородки.Реклама
3. Змащуємо вершковим маслом форму і викладаємо перці.
4. Куряче філе нарізаємо кубиком і кладемо в миску. Помідор нарізаємо кубиком і додаємо до м’яса. Туди ж кладемо обсмажену цибулю. Потім натираємо на грубій терці сир і додаємо невелику частину до решти продуктів. Начинку солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції і перемішуємо.
5. Заповнюємо масою половинки перців. Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.
6. Готові перці дістаємо, знімаємо фольгу і присипаємо перці сиром, що залишився. Знову ставимо страву в духовку і запікаємо до апетитної сирної скоринки. А потім подаємо до столу.