Рецепт смачного і ароматного варення із мандаринів

У цій статті хочемо поділитися з вами дуже смачним рецептом мандаринового варення на зиму. Смак цих ласощів, заготовленого в зимовий сезон, дозволить згадати всі новорічні та передноворічні відчуття, зануритися в атмосферу чарівництва і свята.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування мандаринового варення знадобиться:

  • 1 кг мандаринів;
  • 1 великий апельсин;
  • 1 кг цукру;
  • 1 ст. води;
  • 2 ч. ложки меленого імбиру;
  • 1 пакетик ваніліну.

Спосіб приготування

Очистіть мандарини від шкірки і розділіть на окремі часточки. Точно так само потрібно зробити з апельсином. Покладіть фрукти в загальну ємність і залийте склянкою води.

Через 8 годин поставте заготовку на повільний вогонь і додайте імбир. Після закипання суміш слід варити півтори години, постійно її помішуючи. Додайте в варення ванілін і цукор. Варіть ще півтори години.

Розлийте по попередньо стерилізованим і сухим банкам і закатайте металевими кришками.

Не вдається скопіювати.