Рецепт смачного і ароматного варення із мандаринів
У цій статті хочемо поділитися з вами дуже смачним рецептом мандаринового варення на зиму. Смак цих ласощів, заготовленого в зимовий сезон, дозволить згадати всі новорічні та передноворічні відчуття, зануритися в атмосферу чарівництва і свята.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Для приготування мандаринового варення знадобиться:
- 1 кг мандаринів;
- 1 великий апельсин;
- 1 кг цукру;
- 1 ст. води;
- 2 ч. ложки меленого імбиру;
- 1 пакетик ваніліну.
Спосіб приготування
Очистіть мандарини від шкірки і розділіть на окремі часточки. Точно так само потрібно зробити з апельсином. Покладіть фрукти в загальну ємність і залийте склянкою води.
Через 8 годин поставте заготовку на повільний вогонь і додайте імбир. Після закипання суміш слід варити півтори години, постійно її помішуючи. Додайте в варення ванілін і цукор. Варіть ще півтори години.
Розлийте по попередньо стерилізованим і сухим банкам і закатайте металевими кришками.