Незрівнянно смачні Кавуни на зиму, за бабусиним рецептом

Як приємно зимовим затишним вечором, в колі сім’ї або гостей поїсти смачний, соковитий кавунчик! Згадати тепле літо, цікаві історії, поїздки до моря і т.д. Кавуни за цим рецептом готую щороку і багато, в нашій родині їх дуже люблять. Готуються просто і швидко!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Нам знадобиться на 3-х літровий балон:

  • кавун
  • 3/4 склянки 100-грамової солі
  • 100 гр. цукру
  • 3/4 склянки 100-грамової оцту 6%

Покроковий рецепт приготування:

Банки і кришки добре промити і обдати кип’ятком. Кавун помити, протерти рушником, порізати на шматочки які пройдуть через шийку банки, почистити від шкірки (за бажанням), можна зі шкіркою, кому як більше подобається. Укласти в банку.

Далі, другий раз залити кип’ятком, закатати. Банку злегка покатати по столу, щоб краще розчинився цукор і сіль. Укутати теплою ковдрою до повного охолодження.

Не вдається скопіювати.