Новий салат «Мазакаба», тепер всі друзі готують

Новий салат від якого гості будуть в захват. Щей рецепт попросять.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • шампіньйони – 250 г;
  • куряче стегенце – 1 шт;
  • яйце – 2шт;
  • сир – 80 г;
  • помідор – 1 шт;
  • зелена цибуля – пучок;
  • сіль, перець, майонез.

Процес приготування

Гриби ви можете брати навіть заморожені або мариновані, смак салату від цього не стане гірше.

Стегенце варимо в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом, перцем запашним і горошком.

Відварюємо яйця. М’ясо та яйця охолоджуємо і ріжемо кубиками.

Шампіньйони обсмажуємо до випаровування рідини, солимо і перчимо до смаку.

Сир і помідор ріжемо кубиком, зелену цибулю січемо.

Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, перемішуємо і пробуємо. Якщо потрібно – досолюємо.

Салат ви можете зробити в кільці або порційно.

Ось таку смакоту Ви зможете приготувати вдома.