Новий салат «Мазакаба», тепер всі друзі готують
Новий салат від якого гості будуть в захват. Щей рецепт попросять.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- шампіньйони – 250 г;
- куряче стегенце – 1 шт;
- яйце – 2шт;
- сир – 80 г;
- помідор – 1 шт;
- зелена цибуля – пучок;
- сіль, перець, майонез.
Процес приготування
Гриби ви можете брати навіть заморожені або мариновані, смак салату від цього не стане гірше.
Стегенце варимо в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом, перцем запашним і горошком.
Відварюємо яйця. М’ясо та яйця охолоджуємо і ріжемо кубиками.
Шампіньйони обсмажуємо до випаровування рідини, солимо і перчимо до смаку.
Сир і помідор ріжемо кубиком, зелену цибулю січемо.
Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, перемішуємо і пробуємо. Якщо потрібно – досолюємо.
Салат ви можете зробити в кільці або порційно.
Ось таку смакоту Ви зможете приготувати вдома.