Смачні пальчики на щвидку руку

Ми хочемо поділитись рецептом смачної і соковитої страви, на приготування якої піде зовсім небагато часу.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • цибуля, морква і картопля по 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • борошно, 3 – 4 ст.л.

Для приготування кляру візьміть:

  • яйця, 3 шт;
  • сіль перець;
  • сметана, 2 ст.л;
  • молоко, 100 мл;
  • борошно, 120 г.

Процес приготування пальчиків

Цибулю і картоплю тремо на дрібній тертці, цибулю – на великій, часник подрібнюємо і змішуємо з фаршем.

Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями за смаком, можна ще додати зелені.

Для кляру змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Борошна додавайте стільки, щоб вийшла густа маса, як для оладок.

З фаршу формуємо невеличкі ковбаски-пальчики.

Вмочуємо в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.

Можна додатково протушкувати пальчики, склавши їх в сковорідку, наливши трохи води або соусу, підливи.

Закуска прекрасно поєднується з різними гарнірами. Можна пальчики готувати в духовці, але без кляра, обвалявши їх в панірувальних сухарях.

Страва виглядає дуже апетитно і незвично, при цьому вона дуже ситна. Її оцінять і дорослі, і діти.

Не вдається скопіювати.