Ситний дерун з начинкаю. Просто і смачно
Простий рецепт картопляних дерунів з начинкою,який не займе не багато часу, та ідеально підійде для сімейної вечері!
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 5 шт;
- грудка куряча, 250 г;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 1 шт;
- борошно, 2 ст.л;
- сир, 60 г;
- сіль, перець, зелень.
Процес приготування дерунів з начинкою
Дрібно різану цибулю смажимо до рум’яності і додаємо до неї шматочки м’яса. Заправляємо сіллю, перцем і спеціями.
Картоплю натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 5 хвилин. Віджимаємо від соку, змішуємо з борошном і яйцем.
У сковорідку викладаємо трохи картопляного тіста, обсмажуємо.
На оду частину кладемо начинку з м’яса з цибулею, посипаємо тертим сиром, накриваємо другою частиною коржа і обсмажуємо з двох сторін.
З зазначеного об’єму продуктів виходить 3 фаршированих великих деруни, тому беріть продуктів більше і у вас вийде дуже смачна вечеря для всієї родини.
Начинки робіть за власним смаком, можна з грибами, солоним сиром з кропом, плавленими сирками і просто з тушкованими овочами.
Готуємо просто, готуємо смачно, готуємо разом картопляні деруни з м’ясною начинкою!