Готуємо великі деруни просто і смачно
Спробуйте приготувати велмкі деруни за цим рецепт. Виходить дуже смачно і швидко.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, морква, цибуля і картопля;
- яйця, 2 шт;
- борошно, 2 – 3 столові ложки;
- спеції, сіль, перець, ароматні трави.
Процес приготування дерунів
Цибулі беріть пару штук, подрібнюємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії до золотистого.
Одну моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі.
Половину капусти дрібно і тонко шаткуємо, додаємо до овочів і тушкуємо.
Солимо і перчимо, додаємо чебрець та інші ароматні трави, зелень за смаком. Тушкувати краще під кришкою, так швидше і соковитіше виходить.
Картоплю (штук 8) натираємо на грубій терці.
Віджимаємо картопляну масу і змішуємо з остиглими овочами.
Додаємо яйця, борошно, солимо за смаком і добре перемішуємо.
Розігріваємо олію, викладаємо масу порційно, розподіляючи по сковороді.
Обсмажуємо такі млинці до рум’яності з двох сторін.
Капустяно-картопляні млинці виходять дуже смачними і ситними.
А якщо ви ще зробите домашні соуси, наприклад, часниковий на сметані або майонезі, тоді буде ще смачніше і оригінальніше.
Пригостіть гостей даними дерунами і вони будуть в захваті.