Ідеальний рецепт бабусиного супу

Рецепт ідеального супу з картопляними галушками. У цей суп ще можна додавати м’ясо і гриби, але Ви можна готувати й без цих двох інгредієнтів або вибрати щось одне. Бабусин варіант був просто з грибочками. Суп вийшов дуже смачним.

Необхідні продукти:

  • Куряче філе – 500 г
  • Печериці – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Гречка – 0,5 склянки
  • Картопля – 5 шт.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль перець
  • Зелень

Як приготувати суп

500 г промитого курячого філе нарізаємо на невеликі кубики. Варю суп в каструлі на 4 літри. Відправляємо філе в каструлю і заливаємо водою.

Ставимо каструлю на плиту на великий вогонь і доводимо до кипіння. Нехай вариться поки будимо займатися іншими інгредієнтами.

300 г очищених печериць нарізаємо вздовж на тонкі шматочки. Одну ріпчасту цибулю нарізаємо на невеликі кубики. Одну моркву натираємо на грубій терці.

На розжарену сковорідку з соняшниковою олією відправляємо цибулю, моркву і гриби обсмажуватися. Смажимо до красивого золотистого кольору.

Коли м’ясо закипіло, ложкою або шумівкою забираємо всю пінку.

Додаємо півсклянки промитої гречки. Солимо, перчимо за своїм смаком. Перемішуємо.

Підготуємо картопляні галушки. У каструлі у мене 5 штук відвареної картоплі, всю воду з неї я попередньо злила.

Розбиваємо одне яйце. Перчимо, солимо за своїм смаком. Розминаємо картоплю до стану пюре. Додаємо 4 столові ложки борошна і перемішуємо.

Додаємо в суп засмажку. І по трохи за допомогою двох чайних ложок беремо картопляне тісто і відправляємо галушки в суп. Сильно багато ложкою тіста брати не треба, так як вони при варінні збільшуються.

Перемішуємо і варимо суп до готовності галушок. Буквально кілька хвилин.

Додаємо зелень, перемішуємо і можна подавати.

Приготуйте суп за цим рецептом і Ваші рідні незамітять як ще добавки попросять.

Не вдається скопіювати.