Розкачувати коржі не потрібно. Швидкий медовик

Найсмачніший і улюблений торт “Медовик”! Ніжні, що тануть у роті медові коржі, незабутній смак дитинства! Один з найпростіших рецептів медовика, з яким немає необхідності випікати кожен корж окремо.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • мед, 180 г;
  • масло вершкове, 160 г;
  • яйця, 4 шт;
  • сода, 1.5 ч.л;
  • сіль, дрібка;
  • цукор, 180 г;
  • борошно, 250 г.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, близько 600 мл;
  • сир м’який, 200 г;
  • пудра цукрова, 120 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування Медовика

Мед змішуємо з вершковим маслом, розтоплюємо на невеликому вогні.

Всипаємо соду і активно перемішуємо, щоб піна не стала витікати з ємності. Знімаємо з плити, остуджуємо.

Яйця збиваємо з цукром до пишності. Змішуємо обидві маси, не перестаючи збивати міксером.

Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо тісто лопаткою до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Випікаємо при 180 градусах близько 12 хвилин.

Охолоджуємо корж на решітці, обрізаємо краї, розрізаємо на 2 коржі.

Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо, додаємо частинами м’який сир і збиваємо крем до пишності.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обсипаємо подрібненими обрізками.

Торт ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він стабілізувався і просочився.

Торт “Медовик” виходить солодким, ніжним, з чудовим ароматом меду, дуже-дуже м’яким, і нарізається як масло. Дивовижно смачний!

Не вдається скопіювати.