Капуста смачніша за м’ясо.
Ось рецепт капусти, яка смакує краще ніж м’ясо. Чудова страва до святковго столу.
Нам знадобиться:
- Капуста
- Буряк
- Часник
Розсіл на 1 літр води
- Сіль 2 ст. л.
- Цукор 0,5 склянки.
- Соняшникова олія 100 мл.
- Оцет 9% 250 мл.
Покроковий рецепт приготування:
Для нашого рецепта насамперед нам знадобиться качан капусти і нарізаємо його великими скибками.
Капусту викладаємо в банку і трамбуємо за допомогою руки, або будь-яким іншим способом.
Далі нам знадобиться буряк, його ми нарізаємо скибочками і опускаємо в банку поверх капусти, теж трамбуючи.
Наступним етапом в банку кладемо часник, який ми так само злегка наріжемо ножем.
Далі ми повторюємо всі ті ж дії, трамбуючи в банку капусту, буряк, часник, капусту до верху.
Переносимося на плиту, готуємо маринад. На 1 літр слабо киплячої води висипаємо всі інгредієнти для розсолу і перемішуємо.
Розсіл готовий, переливаємо його по банкам під горлечко, після закатуємо банки. Через кілька днів можна їсти. Всі хто пробував цю капусту були в захваті. Кому сподобався рецепт, ставте вподобайку.
Ось Вам рецепт смачної капусти, яка до смаку всім.