Яблука в духовці. Швидко і смачно

Такими яблука ми можна пригостити гостей , вони гарно смакуть до чаю.

Список всіх продуктів для приготування десерту для 4-х порцій:

  • яблука – 4 шт 600 г .;
  • цукор коричневий або білий – 50 г .;
  • кориця мелена – 1 ч.л .;
  • вершкове масло – 20 г .;
  • ізюм – 40 г.;
  • горіхи пекан або грецькі – 25 г .;
  • вода – 180 мл;
  • морозиво – за смаком.

Покроковий рецепт приготування:

Змішуйте грецькі горіхи з цукром і ізюмом.

Попередньо ізюм рекомендую запарити в кип’ятку на 15 хвилин. Потім злийте воду. Таким чином, вдається не просто промити ізюм, але і зробити його більш ароматним і м’яким.

Яблука промивайте під водою і вирізуйте з них серединку з боку плодоніжки.

Підготовлені яблука викладайте відразу в форму для випікання і наповнюйте кожне поглиблення солодкою начинкою з ізюму і горіхів. Краще використовувати для приготування десерту солодкі яблука.

Зверху кожного яблука покладіть невелику кількість вершкового масла.

Вливайте в форму трохи кип’ятку і відправляйте яблука в розігріту духовку до 180 °. Через 30 хвилин подавайте частування до столу.

Спробуйте приготувати запеченіяблука за цим рецептом, завжди виходят дуже смачно.

Не вдається скопіювати.