Неймовірно смачні гарбузові млинці
Чудовий рецепт гарбузових млинців, який ви зможете без проблем пригтувати вдома самі. Млинці виходять яскраві, пишні, пористі, відмінно вбирають соуси.
Нам знадобиться:
- Борошно 300 гр
- Манка 150 гр
- Молоко 600 мл
- Гарбузове пюре 200 гр
- Цукор 5 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Сода 0,5 ст.л.
- Яйця 2 шт
- Соняшникова олія 3 ст.л.
- Дріжджі 10 гр
Покроковий рецепт приготування:
Для тіста змішати всі сухі складові. А частину рідини замінила на пюре. Гарбуз я заздалегідь запекла в духовці цілком.
Гарбуз брала мускатний, він дає такий неповторний медовий запах у випічці.
Сухі складові змішала з молоком і пюре, залишила для бродіння в теплому місці на дві години.
Випікала на середньому вогні на олії.
Подивіться, які пишні і пористі вийшли! А які яскраві!
Не лякайтеся наявності і соди, і дріжджів в тісті. Сода робить тісто ніжнішим, прибирає зайву кислотність.
Ці чудові млинці потішать вас перш за все приємним мускатним ароматом і солодкуватим смаком.