Неймовірно смачні гарбузові млинці

Чудовий рецепт гарбузових млинців, який ви зможете без проблем пригтувати вдома самі. Млинці виходять яскраві, пишні, пористі, відмінно вбирають соуси.

Нам знадобиться:

  • Борошно 300 гр
  • Манка 150 гр
  • Молоко 600 мл
  • Гарбузове пюре 200 гр
  • Цукор 5 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 0,5 ст.л.
  • Яйця 2 шт
  • Соняшникова олія 3 ст.л.
  • Дріжджі 10 гр

Покроковий рецепт приготування:

Для тіста змішати всі сухі складові. А частину рідини замінила на пюре. Гарбуз я заздалегідь запекла в духовці цілком.

Гарбуз брала мускатний, він дає такий неповторний медовий запах у випічці.

Сухі складові змішала з молоком і пюре, залишила для бродіння в теплому місці на дві години.

Випікала на середньому вогні на олії.

Подивіться, які пишні і пористі вийшли! А які яскраві!

Не лякайтеся наявності і соди, і дріжджів в тісті. Сода робить тісто ніжнішим, прибирає зайву кислотність.

Ці чудові млинці потішать вас перш за все приємним мускатним ароматом і солодкуватим смаком.

Не вдається скопіювати.