Яблучне варення за пару хвилин.

Швидкий рецепт варення з яблук, з яким справиться навіть новачок. Спробуйте і Ви!

Нам знадобиться:

  • яблука – 2 кг
  • цукор – 1 кг
  • лимонна кислота – на кінчику ножа.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Яблука я промиваю, нарізаю на невеликі шматки і відправляю глибоку каструлю.
  2. У каструлю до яблук пересипаю цукор. Перемішую все. Залишаю яблука в цукрі на годину.
  1. Ставлю каструлю на плиту. Доводжу до кипіння і додаю лимонну кислоту. Варю 10 хвилин.
  2. У стерильні банки перекладаю варення. Закатую кришки.

Ось так, всього пару хвилин і варення готове, а головне смачно виходить. Не забудьте на зиму запастися.

Не вдається скопіювати.