“Провансаль” рецепт капусти який готувала ще моя бабуся

Ось Вам рецепт перевірений століттями, адже його готували ще наші предки. Смакота яку вигадали наші предки.

Нам знадобиться:

  • Капуста
  • Морква
  • Болгарський перець
  • Гострий перець за смаком і за бажанням (я готую без нього)

Покроковий рецепт приготування:

Нарізати капусту. Моркву почистити, потерти на великій тертці. Перець почистити, нарізати соломкою.

З’єднати капусту з морквою, і злегка пом’яти руками. Потім додати перець і перемішати.

На дно кожної літрової банки покласти 1 лавровий лист, 8 горошин чорного перцю, 2 дрібки меленого коріандру, 3-4 зубчики порізаного часнику, укласти щільно капусту, залити кип’ятком, прикрити кришкою, почекати коли охолоне.

Після чого, воду злити, в кожну літрову банку додати 1 чайну ложку солі, 1 чайну ложку цукру, 2 стол. ложки 9% оцту. Потім залити кип’ятком, закатати кришками, прибрати під теплу ковдру в перевернутому положенні до повного охолодження.

Якщо Ви ще не готували капусту за цим рептом то обов’язково приготуйте.

Не вдається скопіювати.