Простий і дуже смачний печінковий торт
Легкий в приготуванні печінковий торт, який Ви зможете вдома приготувати самі без біганини.
Нам знадобиться:
- Печінка сира 700 гр. (Яловича або свиняча)
- Цибуля 2 середніх головки
- 0,5 склянки молока
- Яйця 5 штук
- Сіль за смаком
- Соняшникова олія 1 стол. ложка
- Борошно 2 стол. ложки
Для змазування:
- Майонез 300 мл.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 головка
Покроковий рецепт приготування:
Цибулю почистити. Пропустити через м’ясорубку печінку і цибулю. До них додати: молоко, яйця, олію, борошно. Все добре розмішати.
Випікати печінкові млинці на розігрітій сковорідці, змащеній олією, з двох сторін.
Моркву і часник почистити. Часник пропустити через прес. Моркву потерти на тертці. На сковорідці з олією обсмажити моркву до м’якості. Майонез з’єднати з подрібненим часником і морквою.
Кожен печінковий млинець змастити морквяно-майонезною сумішшю.
Верх печінкового торта прикрасити дрібно нарізаною зеленню. Приємного вам апетиту!!!
P.S. Діаметр сковорідки бажано вибирати не великий, щоб було легко перевертати млинці під час приготування, і вони не рвалися.
Печінковий торт гарно підійде до святкового столу, та не займе багато часу на приготування.