Салат який можна готувати хоч щодня

Ось рецепт салату, який можна готувати, як на свята так і щодня.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • огірки, 1 шт;
  • Напівкопчені ковбаси, 100 г;
  • відварне філе куряче, 300 г;
  • яйця, 3 шт;
  • капуста, 100 г;
  • кукурудза консервована і майонез по 3 ст.л;
  • олія, 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування

Куряче м’ясо відварюють в підсоленій воді зі спеціями, щоб вона мала яскравим смаком і було досить солоним.

Ковбасу можна брати не тільки напівкопчену, але і копчену. Ріжемо соломкою.

Огірки ріжемо соломкою, зелень рубаємо.

Яйця перемішуємо вінчиком або виделкою з сіллю і перцем і смажимо тонкі млинці. Охолоджуємо їх і ріжемо локшиною.

Змішуємо всі продукти, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. За бажанням і, якщо є час, можна зробити домашній соус і заправити ним салат.

Страва виходить незрівнянною, дуже смачною і апетитною, ситною. Можна ще додати сир, але це на любителя.

Приготуйте таку смакоту для своїх близьких, сподобається навіть дітям.

Не вдається скопіювати.