Салат який можна готувати хоч щодня
Ось рецепт салату, який можна готувати, як на свята так і щодня.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- огірки, 1 шт;
- Напівкопчені ковбаси, 100 г;
- відварне філе куряче, 300 г;
- яйця, 3 шт;
- капуста, 100 г;
- кукурудза консервована і майонез по 3 ст.л;
- олія, 1 ст.л;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
Куряче м’ясо відварюють в підсоленій воді зі спеціями, щоб вона мала яскравим смаком і було досить солоним.
Ковбасу можна брати не тільки напівкопчену, але і копчену. Ріжемо соломкою.
Огірки ріжемо соломкою, зелень рубаємо.
Яйця перемішуємо вінчиком або виделкою з сіллю і перцем і смажимо тонкі млинці. Охолоджуємо їх і ріжемо локшиною.
Змішуємо всі продукти, додаємо кукурудзу і заправляємо майонезом. За бажанням і, якщо є час, можна зробити домашній соус і заправити ним салат.
Страва виходить незрівнянною, дуже смачною і апетитною, ситною. Можна ще додати сир, але це на любителя.
Приготуйте таку смакоту для своїх близьких, сподобається навіть дітям.