30 хвилин і яблучна смакота готова

Особливість цього смачного печива полягає в тому, що воно готужться дуже швидко і просто.

Тісто робиться легко і просто, я руками його навіть не торкаюся, замішую його ложкою або лопаткою, викладаю на лист і в духовку. Якщо ще не готували так, спробуйте, певна, вам сподобається!

Нам знадобиться:

  • Цукор – 80-100 р.
  • Борошно – 250-270 г.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розм’якшене вершкове масло – 100 г.
  • Яблука – 2-3 шт.
  • Горіхи – за смаком та бажанням
  • Розпушувач – 10 г.
  • Цукрова пудра – для посипання
  • Кориця – за смаком

Покроковий рецепт приготування:

У глибокій мисці змішую віночком яйця з цукром.

Додаю розм’якшене вершкове масло і добре перемішую.

Яблука очищаю і нарізаю на маленькі шматочки, ножем або за допомогою блендера подрібнюю горіхи.

Відправляю яблука з горіхами в миску, за смаком та бажанням додаю корицю і перемішую.

Далі, поступово додаючи борошно з розпушувачем (в два-три прийоми), замішую лопаткою або ложкою досить густе тісто. Ось таке воно виходить.

Викладаю тісто двома столовими ложками на лист застелений пергаментним папером і відправляю його в розігріту до 180 градусів духовку.

Випікаю печиво приблизно 15-20 хвилин. Готове печиво дістаю з духовки, даю йому охолонути, посипаю цукровою пудрою і можна пригощатись!

Печиво виходить дуже смачне ніжне і ароматне, радимо спробувати в Вам!

Не вдається скопіювати.