30 хвилин і яблучна смакота готова
Особливість цього смачного печива полягає в тому, що воно готужться дуже швидко і просто.
Тісто робиться легко і просто, я руками його навіть не торкаюся, замішую його ложкою або лопаткою, викладаю на лист і в духовку. Якщо ще не готували так, спробуйте, певна, вам сподобається!
Нам знадобиться:
- Цукор – 80-100 р.
- Борошно – 250-270 г.
- Яйце – 2 шт.
- Розм’якшене вершкове масло – 100 г.
- Яблука – 2-3 шт.
- Горіхи – за смаком та бажанням
- Розпушувач – 10 г.
- Цукрова пудра – для посипання
- Кориця – за смаком
Покроковий рецепт приготування:
У глибокій мисці змішую віночком яйця з цукром.
Додаю розм’якшене вершкове масло і добре перемішую.
Яблука очищаю і нарізаю на маленькі шматочки, ножем або за допомогою блендера подрібнюю горіхи.
Відправляю яблука з горіхами в миску, за смаком та бажанням додаю корицю і перемішую.
Далі, поступово додаючи борошно з розпушувачем (в два-три прийоми), замішую лопаткою або ложкою досить густе тісто. Ось таке воно виходить.
Викладаю тісто двома столовими ложками на лист застелений пергаментним папером і відправляю його в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікаю печиво приблизно 15-20 хвилин. Готове печиво дістаю з духовки, даю йому охолонути, посипаю цукровою пудрою і можна пригощатись!
Печиво виходить дуже смачне ніжне і ароматне, радимо спробувати в Вам!