Ароматне печиво домашнього приготування
Рецепт смачного, ароматного печива, яке зможе приготувати вдома навіть новачок.
Для пригоутвання знадобиться:
- кефір – 130 мл;
- яйце – 1 шт;
- сіль – 1/3 ч.л;
- цукор – 1cт.л. (в тісто);
- рослинне масло – 80 мл;
- розпушувач – 1ч.л;
- мука – 300гр;
- цукор – для посипання.
Спосіб приготування
Β миску наливаємо кефір 130 мл, розбиваємо 1 яйце, додаємо 1/3ч.л. солі, 1 ст.л. цукро, додаємо 80 мл рослинного масла і вcен ретельго перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно, 1 ч.л. розпушувача, замішуємо тісто. Формуємо печиво і посипаємо цукром. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градах 25-30 хвилин, до легкої рум’яності.