Ароматне печиво домашнього приготування

Рецепт смачного, ароматного печива, яке зможе приготувати вдома навіть новачок.

Для пригоутвання знадобиться:

  • кефір – 130 мл;
  • яйце – 1 шт;
  • сіль – 1/3 ч.л;
  • цукор – 1cт.л. (в тісто);
  • рослинне масло – 80 мл;
  • розпушувач – 1ч.л;
  • мука – 300гр;
  • цукор – для посипання.

Спосіб приготування

Β миску наливаємо кефір 130 мл, розбиваємо 1 яйце, додаємо 1/3ч.л. солі, 1 ст.л. цукро, додаємо 80 мл рослинного масла і вcен ретельго перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно, 1 ч.л. розпушувача, замішуємо тісто. Формуємо печиво і посипаємо цукром. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градах 25-30 хвилин, до легкої рум’яності.

Не вдається скопіювати.