Найкраще тісто для пиріжкі
Тісто швидкого приготування, виходить м’яким і ніжним.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- вода тепла, 250мл;
- сіль, 1 ч.л;
- цукор, 1 ст.
- дріжджі сухі, 10 г;
- олія, 3 ст.л;
- борошно, 450 г;
- капуста, 400 г;
- цибуля та морква по 1 шт;
- сіль та перець, спеції, зелень.
Процес приготування пиріжків з капустою
У теплій воді розчиняємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо та залишаємо на 5 – 10 хвилин до появи піни.
Вливаємо олію і всипаємо борошно.
Порада: борошно вводимо частинами, вимішуємо м’яке та піддатливе тісто. Може вам знадобиться менше або трохи більше вказаного об’єму в рецепті.
Накриваємо тісто і залишаємо остигати.
Капусту тушкуємо з цибулею та морквою до готовності, заправляємо всіма спеціями на свій смак.
Тісто обминаємо і ділимо на шматочки, скачуємо колобки та накриваємо.
Формуємо пиріжки з начинкою, обсмажуємо в олії.
Пиріжки виходять дуже м’якими, ніжними. Капустяну начинку можна змішати з грибами або зробити картопляну, м’ясну, з домашнього сиру, з твердого сиру.