Класний рецепт курячого філе
Про приготування курячого філе за цим рецептом знають не всі. Тому ось рецепт смакоти.
Інгредієнти:
- курячі грудки – 600 г;
- яйця – 3 шт;
- борошно – 2 ст.л. з верхом;
- лимонний сік – 1 ст.л;
- зелень петрушки;
- сіль;
- перець;
- суміш приправ “каррі”;
- тертий сир – 50 г. (на любителя).
Приготування
Грудки порізати на порційні шматочки, натерти їх невеликою кількістю солі і приправою “каррі”.
Потім приготувати кляр – розбити в простору миску 3 яйця, посолити, поперчити, додати петрушку, лимонний сік, все перемішати. Акуратно ввести муку, щоб не було грудочок.
Викласти в готовий кляр шматки курки і дати постояти хвилин 30-40.
Викладати на сковороду з розігрітим рослинним маслом бажано так, щоб шматочки не торкалися одне одного.
Смажити з одного боку – близько 10 хвилин до утворення скоринки, з іншого – близько 5 хвилин, не допускаючи пересихання.
Обов’язково приготуйте таку смакоту. Обожнюють дорослі і діти.