Маловідомий та дивовижний рецепт котлет
Про такий спосіб приготування котлет знає мало хто. Котлети виходять ароматними та соковитими.
Нам знадобиться:
- Фарш яловичий – 500 г
- Кабачок – 0,5 шт. (середнього)
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль перець
Покроковий рецепт приготування:
У мисці 500 г яловичого фаршу.
Натираємо на великій тертці до фаршу один маленький кабачок або половину середнього (як це зробила я, бо він лежав без діла в холодильнику).
Одну цибулю дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу з кабачком.
Розбиваємо одне куряче яйце. Солимо, перчимо на свій смак. Перемішуємо до однорідності.
Мокрими руками формуємо котлетки і кладемо на розпечену сковороду з олією.
Смажимо на невеликому вогні з двох боків до золотистого кольору.
А Ви знали про такий рецепт, гадаємо що ні.