Ароматні домашні булочки “Капучіно”
Гадаємо мало тих хто не любить аромат свіжих булочок, а ще приємніше коли цей аромат за оригінальним рецептом. Отож в цій статті пропонуємо Вам булочки “Капучіно”.
Тісто:
- Сухі дріжджі – 11г
- Вода -1 склянка
- Молоко – 50мл
- Сколотини – 1/2 чашки
- Цукор – 3 ст. л.
- Масло – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно – 6 склянок
Начинка:
- Вершкове масло – 50 г
- Цукор – 1 склянка
- Кава – 4 ч. л.
- Кориця – 2 ч. л.
Глазур:
- Вершкове масло – 50 г
- Молоко – 2 ст. л.
- Капучіно – 2 ч. л.
- Цукор – 1,5 склянки
- Ванілін
Процес приготування:
- Розчинити дріжджі в теплій воді, додати тепле молоко, сколотити, цукор, масло, сіль і 4 склянки борошна, збивати до однорідності. Додати ще борошна стільки, щоб вийшло м’яке, липке тісто. Вимішувати на посипаній борошном поверхні до еластичності. Перекласти тісто в промаслену миску і поставити в тепле місце на 1 год.
- Тісто вимісити і розкачати в прямокутний пласт, полити маслом, почипати цукром, корицею і розчинною кавою, скрутити в рулет і порізати на шматочки.
- Перекласти рулет на промаслене деко, дати підійти 30 хв.
- Пекти при температурі 180 градусі 25-30 хв. до золотистого кольору.
- Для глазурі збити всі інгредієнти до однорідності і змастити булочки гразур’ю.
Приготувавши булочки за цим рецепто, Ви будете готувати їх на постійні основі.