Смачний салат із язика та морквою по-корейськи
Салат, який чудово підійде на будь-яке свято. Виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- Язик яловичий – 700г
- Шампіньйони (печериці) – 400г
- Морква по-корейськи – 400г
- Горошок консерв. – 200г
- Майонез
- Олія
- Цибуля – 1шт
- Морква – 1шт
- Лавровий лист – 2шт
- Духмяний перець
- Сіль
Процес приготування:
- Відварити язик протягом 2,5-4 годин, залежно від розміру, додати у бульйон цибулю, сиру моркву, лавровий лист, запашний горошок і сіль. Вийняти з бульйону, опустити в холодну воду і відразу ж зняти шкіру.
- Обсмажити порізані пластинками гриби на олії до готовности.
- З’єднати гриби, моркву по-корейськи, горошок і порізати соломкою язик. Заправити майонезом.
Смачного!