Смачний салат із язика та морквою по-корейськи

Салат, який чудово підійде на будь-яке свято. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Язик яловичий – 700г
  • Шампіньйони (печериці) – 400г
  • Морква по-корейськи – 400г
  • Горошок консерв. – 200г
  • Майонез
  • Олія
  • Цибуля – 1шт
  • Морква – 1шт
  • Лавровий лист – 2шт
  • Духмяний перець
  • Сіль

Процес приготування:

  1. Відварити язик протягом 2,5-4 годин, залежно від розміру, додати у бульйон цибулю, сиру моркву, лавровий лист, запашний горошок і сіль. Вийняти з бульйону, опустити в холодну воду і відразу ж зняти шкіру.
  2. Обсмажити порізані пластинками гриби на олії до готовности.
  3. З’єднати гриби, моркву по-корейськи, горошок і порізати соломкою язик. Заправити майонезом.

Смачного!