Смачненькі пальчики “Раксо” за свинини
Таку смакоту готувати дуже просто, впорається навіть новачок, потрібно лише бажання. Отож, приступимо.
Інгредієнти:
- Свинина -700г
- Вершки (35%) – 300мл
- Червоне сухе вино – 150мл
- Олія – 25мл
- Томатна паста – 50г
- Паприка мелена 1/2 ст.л
- Мелений кмин – 1 ст.л
- Мелений коріандр -1/2 ст.л
- Сіль
- Зелень
Процес приготування:
- М’ясо нарізати брусочками і обсмажити на совороді в олії
- Змішати вершки з томатною пастою і спеціями. Додати до м’яса. Коли соус закипить, вилити вино і тушкувати 30хв.
- Перед подаванням посипати нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!