Смачненькі пальчики “Раксо” за свинини

Таку смакоту готувати дуже просто, впорається навіть новачок, потрібно лише бажання. Отож, приступимо.

Інгредієнти:

  • Свинина -700г
  • Вершки (35%) – 300мл
  • Червоне сухе вино – 150мл
  • Олія – 25мл
  • Томатна паста – 50г
  • Паприка мелена 1/2 ст.л
  • Мелений кмин – 1 ст.л
  • Мелений коріандр -1/2 ст.л
  • Сіль
  • Зелень

Процес приготування:

  1. М’ясо нарізати брусочками і обсмажити на совороді в олії
  2. Змішати вершки з томатною пастою і спеціями. Додати до м’яса. Коли соус закипить, вилити вино і тушкувати 30хв.
  3. Перед подаванням посипати нарізаною зеленню.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.