Куряче філе по особливому рецепту
Сьогодні пропонуємо Вам приготувати куряче філе за особливим рецептом.
Необхідні інгредієнти:
- 500 грам курячого філе;
- половина чайної ложки солі;
- чорний мелений перець (за смаком);
- 100 грам сметани;
- 50 грам майонезу;
- будь-яка зелень (за смаком);
- чотири зубчики часнику.
Як приготувати ніжне м’ясо в соусі
Куряче філе (грудки чи стегна) нарізаємо маленькими кубиками.
Перекладаємо м’ясо в миску, додаємо сіль, чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо і прибираємо на час в сторону.
Будь-яку свіжу зелень (у мене трохи кропу і петрушки) подрібнюємо ножем.
У невеликий посуд викладаємо сметану, змішуємо її з майонезом. Майонез можна не використовувати, але тоді треба буде додати в сметану пару столових ложок соняшникової олії.
Порада. Сметану можна брати будь-якої жирності, але пам’ятайте про те, що вона може бути кислою: обов’язково спробуйте на смак перед приготуванням.
Відправляємо в сметану зелень, пропущені через прес зубчики часнику, перемішуємо.
У форму викладаємо м’ясо, розрівнюємо його.
Зверху поливаємо підготовленим сметанним соусом, розрівнюємо.
Відправляємо форму на нижню решітку аерогрилю, ставимо час (20 хвилин), 210 градусів.
Через цей час дістаємо м’ясо, перемішуємо його і подаємо на стіл з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!