Готуєм ресторанну страву з макаронів
Макарони можна приготувати по різному, але за цим рецептом вони виходять по-особливому смачно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- макарони, 200 г;
- сирок плавлений, 1 шт;
- молоко, 500 мл;
- орегано, сіль, перець, ароматні трави, часник, зелень.
Процес приготування
Розігріваємо трохи олії і викладаємо сухі макарони. Обсмажуємо трохи, перемішуючи, протягом 3 хвилин.
Сирок ріжемо на шматочки і викладаємо на макарони.
Наливаємо в сковороду молоко, накриваємо кришкою, додаємо сіль і приправи, які не перемішуємо поки нічого, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.
Знімаємо сковороду з вогню, перемішуємо, розкладаємо по тарілках. Посипаємо зеленню і дрібно рубаним часником, подаємо до столу.
Я ще роблю рубані котлети, салати і домашні соуси.
Смачного!