Швидка цибуля яка з’їдається швидше м’яса

Цибулька за цим рецептом готується швидко і смачно. Можна готувати хоч щодня.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля, 4 шт;
  • сіль;
  • зелень;
  • сумах, 1 ч.л;
  • олія, 3 ст.л.

Процес приготування

Цибулю ріжемо кільцями. Можна використовувати звичайну, білу або червону. Олію також беріть за смаком – можна і оливкову.

Посипаємо цибулю сіллю і добре переминаємо його.

Заливаємо на кілька хвилин окропом – це прибере гіркота і зливаємо, а цибулю заливаємо холодною водою.

Зелень будь-яку за смаком, по хорошому пучку дрібно ріжемо.

Цибулю зціджуємо від води, посипаємо сумах (пряність з оригінальним ароматом і смаком), змішуємо із зеленню і заправляємо рослинною олією.

Наполягаємо трохи, можна остудити 30 хвилин в холодильнику і подаємо до столу.

В такому цибулі ще смачно маринувати свіжі, обов’язково з грядки помідори, вони виходять пряними, як мариновані.