Новорічне олів’є по-новому Ви ще не готували
Сьогодні ми поділимося рецептом олів’є по-новому від циганки. Незвичайне поєднання, яке зможе здивувати вибагливих гостей!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media
Інгредієнти:
- 1 оселедець
- 2 відварених картоплі
- 1 квашений огірок
- 1 відварна морква
- 50 г цибулі
- 120 г сиру тофу
- 100 г пісного домашнього майонезу
- 3-4 ст. л. консервованого горошку
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- У миску всипте горошок. Огірок наріжте кубиками як на олів’є.
- Заздалегідь відваріть в злегка підсоленій воді картоплю і моркву. Наріжте їх кубиками, як на олів’є.
- Кубиками наріжте сир тофу, він замінить в салаті яйце. Очистіть і дрібними кубиками наріжте цибулю. Відправте нарізані інгредієнти в миску.
- Очистіть оселедець, дістаньте з нього кісточки. Дрібними кубиками наріжте оселедець і відправте його в салат. Риба замінить в салаті ковбасу. Дрібно наріжте зелень (кріп і зелену цибулю).
- Заправляйте салат пісним домашнім майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте, а потім перекладіть салат в красиву миску і посипте його зверху зеленню.
- Ось і все, пісний салат олів’є з оселедцем готовий.
Такий салатик олів’є можна сміло готувати замість традиційного олів’є. Виходить дуже смачно.