Швидка цибулька без оцту

Така цибулька готується дуже просто і виходить дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Всього кілька хвилин на приготування, а далі нехай настоюється, щоб була більш смачною. У мене таку цибулю наминали з неймовірною швидкістю, швидше м’яса!

У рецепті немає оцту, лимона і цукру, хоча останній можете додати.

Які продукти потрібні для приготування:

  • Чотири ріпчасті цибулини;
  • Три стол. л. оливкової олії;
  • Сіль в залежності від смаку;
  • Одна чайн. л. сумаху;
  • Пучок невеликого розміру петрушки або кінзи.

Як приготувати:

Цибулю наріжте у вигляді тонких півкілець. Якщо ви хочете, щоб цибуля булв не тільки смачною, але і красивою, то використовуйте червону.

Півкільця добре посипте сіллю і перетріть їх руками.

Залийте цибулю на пару хвилин окропом, щоб позбутися гіркого присмаку, а після занурте відразу крижану воду.

Дрібненько порубайте зелень. Найкраще підходить петрушка або кінза. Вибирайте на свій смак.

Цибулю перекладіть в глибоку ємність і всипте сумах (пряність з кислинкою). Ця спеція чудово замінює лимон і оцет. Рекомендую всім спробувати!

Додайте в цибулю зелень, влийте олію і гарненько перемішайте. Нехай постоїть трохи, а після подавайте.

Не вдається скопіювати.