Яблучний пиріг швидкого приготування

Яблучний пиріг за простим рецептом, з яким впорається навіть новачок.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Продукти, які потрібні:

  • Цукор – 150 г;
  • Яйця – п’ять штук;
  • Цукор ванільний – 15 г (можна замінити корицею);
  • Сіль – одна дрібка;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Пекарський порошок – 10 г;
  • Сметана – три стол. ложки;
  • Борошно – один стакан;
  • Яблука – чотири штуки.

Починаємо готувати яблучний пиріг

Яйця розбиваємо в глибоку ємність, всипаємо цукор, додаємо дрібку солі. Тільки злегка збиваємо.

Розтоплюємо масло і вливаємо в яєчну суміш. Кладемо сметану і мішаємо.

Далі всипаємо ванільний цукор, пекарський порошок.

Останнім додаємо борошно і вимішуємо тісто.

З яблук зрізаємо шкірку і кладемо в тісто. Акуратно мішаємо.

Перекладаємо тісто в форму.

Розміщуємо пиріг в духовку на 20 хвилин. Випікати слід при 180 °. Смачного!

Не вдається скопіювати.