Гарячі соковиті печериці
Така апетитна закуска виходить дуже смачною. А приготувати її зможе навіть новачок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Нам знадобиться:
- Печериці великі – 12 шт.
- Курячий фарш – 200 грам
- Цибуля – 1 шт.
- Сир – 150 грам
- Майонез – 2 ст.
- Сіль, перець – за смаком
- Соняшникова олія
Покроковий рецепт приготування:
Печериці краще взяти приблизно однакового розміру.
Гриби миємо, сушимо і акуратно виймаємо ніжки та зачищаємо.
Цибулю дрібно ріжемо і відправляємо на розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо до прозорості.
Ніжки грибів нарізаємо невеликими кубиками, додаємо до цибулі, солимо, перчимо і обсмажуємо до випаровування вологи від грибів.
Курячий фарш солимо, перчимо. Додаємо обсмажені гриби з цибулею, майонез та половину натертого сиру.
Все ретельно перемішуємо. Начинка готова!
Капелюшки грибів усередині солимо і заповнюємо начинкою досить щільно, щоб повністю заповнити гриби всередині.
Відправляємо фаршировані гриби в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Дістаємо печериці, посипаємо їх щедро тертим сиром і відправляємо знову в духовку на 5-7 хвилин.
Смакота готова. Можна подавати до святкового або навіть до звичайного столу.