Щось нове та цікаве. Суп який Ви будете готувати щоразу

Супчик за цим рецптом виходить якось по новому і дуже смачно. Спробувавши один раз його Ви будете хотіти ще і ще.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Нам знадобиться:

  • Філе – 400 г
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Бекон – 200 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп – пучок
  • Сіль перець

Покроковий рецепт приготування:

400 г курячого філе нарізаємо кубиками. Відправляємо філе в каструлю, заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо 15 хвилин.

На сковороді розтоплюємо 50 г вершкового масла.

Одну невелику цибулю нарізаємо кубиками і відправляємо її на розігріту сковороду.

Смажити цибулю іноді помішуючи до злегка золотистого кольору. Потім додаємо 200 г бекону нарізаного смужками. Перемішуємо та обсмажуємо її до золотистого кольору.

Всипаємо дві столові ложки борошна без гірки, перемішуємо і обсмажуємо хвилину-дві.

Після 15 хвилин варіння філе, додаємо приготовлену нами засмажку.

Солимо, перчимо. Додаємо два лаврові листи. Перемішуємо та варимо ще 10 хвилин.

Після 10 хвилин варіння всипаємо банку консервованої квасолі.

Додаємо дві столові ложки томатної пасти. Перемішуємо і варимо ще 5-7 хвилин.

Вимикаємо суп і додаємо нарізану зелень. Смачного!

Не вдається скопіювати.