Універсальний крем до будь-яких тістечок та тортиків

Такий крем готується з простих продуктів і готується дуєже просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Нам знадобиться:

  • 200 гр м’якого вершкового масла 82.5%
  • 150 мл молока
  • 150 гр цукру
  • 1 яйце
  • 10 гр ванільного цукру

Покроковий рецепт приготування:

У сотейнику змішати молоко, цукор, ванільний цукор та яйце. Поставити на вогонь і при постійному помішуванні сироп довести до кипіння. Після цього проварити ще 1 хвилину і зняти з вогню.

Сироп виходить не густий.

Готовий сироп остудити у каструлі із холодною водою.

Окремо добре збити м’яке масло. Збивати його необхідно на високій швидкості міксера близько 5 хвилин до побіління та збільшення в об’ємі.

Обов’язково добре збийте масло! Це надзвичайно важливий етап!

Коли сироп остигнув порціями його ввести у збите масло, щоразу ретельно збиваючи міксером.

Масло та молочний сироп повинні бути однакової температури!

Після того, як весь сироп введений крем ще трохи збити міксером.

Ось і все, наш крем готовий.

Не вдається скопіювати.