Цвітна капуста за цим рецептом виходить не гірше м’яса

За таким рецептом Ви капусту ще не готували. Тому пропонуємо дуже вдалий рецепт цвітної капусти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • філе куряче – 1 шт;
  • сир – 70 г;
  • сметана – 200 г;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • сіль, перець, орегано, зелень.

Процес приготування

Ділимо капусту на суцвіття.

Куряче філе промиваємо і просушуємо, ріжемо на шматочки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Додаємо м’ясо, перемішуємо і обсмажуємо 3 – 4 хвилини.

Всипаємо капусту, солимо, перчимо, орегано і будь-які інші спеції, перемішуємо.

Додаємо сметану, перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 20 хвилин.

Часник пропускаємо через прес, додаємо в капусту, всипаємо нарізану зелень і тертий сир, тушкуємо ще 2 хвилини.

Подаємо це страву з картопляним пюре, відварним рисом, салатами з овочів.

Порада: якщо хочете більш вершковий смак і аромат, тоді додайте в кінці ще шматочок вершкового масла або сметану замініть жирними вершками, можна взяти половину сметани і половину вершків. Сиру також можна додати і більше, він зайвим не буде.

Не вдається скопіювати.