Соковиті котлети за простим рецептом
Даний рецепт не є чимось новим у кулінарії, але на сьогоднішній день ж дуже багато молодих господинь які про нього не знають, саме тому про нього сьогодні і піде мова.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Нам знадобиться:
- Фарш курячий 500 гр
- Кабачок середній 1 шт
- Яйце куряче 1 шт
- Борошно пшеничне 5-6 ст.
- Сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.
Далі ми натираємо на терці найулюбленіший і до того ж поширений овоч – кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо. У котлетах від не потрібний.
Додаємо до нашого фаршу сире яйце.
Змішуємо ці інгредієнти і додаємо до суміші ложок 5 борошна. Ложки столові.
Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!
Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.
Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом. Смачно, корисно, швидко.