Соковиті котлети за простим рецептом

Даний рецепт не є чимось новим у кулінарії, але на сьогоднішній день ж дуже багато молодих господинь які про нього не знають, саме тому про нього сьогодні і піде мова.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Нам знадобиться:

  • Фарш курячий 500 гр
  • Кабачок середній 1 шт
  • Яйце куряче 1 шт
  • Борошно пшеничне 5-6 ст.
  • Сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування:

Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.

Далі ми натираємо на терці найулюбленіший і до того ж поширений овоч – кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо. У котлетах від не потрібний.

Додаємо до нашого фаршу сире яйце.

Змішуємо ці інгредієнти і додаємо до суміші ложок 5 борошна. Ложки столові.

Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!

Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.

Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом. Смачно, корисно, швидко.

Не вдається скопіювати.