Солодка і хрустка цибулька

Маринована за цим рецептом цибуля ідеально поєднується з шашликом і з будь-якими салатами та подається в якості окремої закуски до м’ясних страв.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Таким способом цибулю маринують в ресторанах кухаря.

Спосіб полягає в тому, щоб спершу обдати нарізану кільцями цибулю окропом, щоб він втратив свою пекучість.

Потім цибулю засипають цукром і заливають бальзамічним оцтом.

Пропорції такі: на одну середню цибулину беруть чайну ложку цукру і півтори чайної ложки оцту.

У маринаді овоч залишають на 10 хвилин. В цей час можна зайнятися нарізкою салату або приготуванням іншої страви.

Після такого маринаду цибуля стає хрусткою, м’якою, йде гіркота, з’являється солодкість.

Якщо для страви потрібна дуже солодка карамелізована цибуля, то її можна обсмажити в бальзамічному оцті на сковороді.

Виходить дуже смачно і апетитно. Те, що потрібно для новорічних салатів або м’ясних страв.

Не вдається скопіювати.