Смачна рибка за особливим рецептом
Таку рибку можна сміло подавати на святковий стіл. Виходить дуже смачно і апетитно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- минтай, 2 шт;
- майонез і сметана по 2 ст.л;
- часник 3 зубчики;
- спеції для риби, сіль, перець;
- вода, 180 мл.
Процес приготування
Спеції беріть будь-які в достатній кількості і соліть продукт на свій смак.
Рибу промиваємо, видаляємо плавники, хвости, нутрощі, ріжемо порційними шматками.
Обвалюємо в борошні і обсмажуємо на олії до золотистого.
Часник пропускаємо через прес.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо до м’якості.
На цибулю викладаємо рибу.
Змішуємо майонез зі сметаною, водою, сіллю, спеціями.
Заливаємо соусом рибу, накриваємо кришкою і коли маса закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо протягом 30 хвилин, щоб соус став густим.
Відмінно поєднувати таку рибу з відвареною або запеченою молодою картоплею, додайте ще салати зі свіжих овочів і виходить смачна і корисна вечеря.