Неймовірно смачна печінка за простим рецептом
Приготуйте печінку за цим рецептом і гості будуть приємно здивовані.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінку свиняча або яловича, 500 г;
- цибуля, 2 великі шт;
- борошно, 4 ст.л;
- вода, 50 – 100 мл;
- сіль перець.
Процес приготування
Печінку промиваємо і замочуємо у воді або в молоці. Звичайно, якщо ви вимочите печінку в молоці, то страва вийде смачнішою. Замочувати потрібно 2 – 3 години.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на олії до рум’яності.
Печінку ріжемо ломиком, як ви ріжете м’ясо на відбивні.
Відбиваємо трохи, обвалюємо у борошні і обсмажити на олії з двох боків до рум’яності. Обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони.
Складаємо в сковороду шари: печінку, цибулю, знову печінку, цибулю і так, поки все не викладите.
Наливаємо трохи води, солимо і перчимо, кладемо лавровий лист і різні спеції за смаком, кріп і петрушку і накриваємо кришкою.
Тушкуємо на невеликому вогні близько 5 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і сік з печінки і цибулі, використовуємо як підливу.