Смачна рулька в соєво-гірчичному маринаді в духовці

Рулька з ніжним м’ясом і золотистою скоринкою — страва, яка стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Інгредієнти:

  • свиняча кермо – 1,4 кг.
  • соєвий соус – 150 мл.
  • гірчиця – 2 ст.
  • часник – 2 зуби.
  • лавровий лист – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування

Приготування керма почнемо з приготування маринаду.

У мисці з’єднаємо соєвий соус із гірчицею і добре перемішаємо.

Якщо соєвий соус недостатньо солоний, додайте солі на свій смак.

Часник поріжемо пластинами, зробимо в кермі надрізи і нашпигуємо її часником.

Беремо форму для випічки, застилаємо її фольгою, укладаємо на фольгу кермо з часником.

Змащуємо рульку з усіх боків соєво-гірчичним маринадом.

Зверху кладемо кілька лаврових листочків, щільно загортаємо кермо у фольгу і відправляємо маринуватися в холодильник на 3-4 години, можна на ніч.

Промариноване кермо дістаєм з холодильника, робим у фользі кілька проколів, щоб виходила пара і відправляєм в духовку.

Запікайте з розрахунку на 1 кг кермо 1,5 години часу запікання, рульку вагою 1,4 кг запікатиму 2 години. За 15 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу, щоб рулька зарум’янилася.

Гаряча страва на будь-який стіл кермо в соєво-гірчичному маринаді готове!

Не вдається скопіювати.