Викидаєте винні пробки? Але вони врятують підгорілий плов чи суп! І ось як

Відкоркувавши і допивши вино, пробку від пляшки зазвичай викидають. А навіщо? Покладіть її в окрему коробочку.

Запас пробок потрібен щоразу, коли ви тушкуєте овочі, варите плов або робите будь-яку іншу страву, що потребує постійного перемішування. Точніше, щоразу, коли ви трохи відволіклися і частина інгредієнтів за секунду підгоріла.

Навіть якщо ви «спалили» пару рисинок або скибочок капусти, що тушкується, специфічний запах миттєво просочує все блюдо.

Перекладаємо блюдо в іншу каструлю, кладемо туди одну (у маленьку каструлю) або кілька (велику) винних пробок. І готуємо далі.

Коли страва готова, залишається дістати та викинути пробку-рятівницю. Вона ввібрала запах гару і повернула супу або рагу первісний смак.

Не вдається скопіювати.