Покроковий рецепт сирників з яблуками

Урізноманітнити сирні сирники можна різними фруктовими добавками. У цьому рецепті пропонуємо приготувати сирники з яблуком.

Нам потрібно:

  • сир 500 гр.
  • пшеничне борошно 80 гр.
  • манка 40 гр.
  • цукор 50 гр.
  • куряче яйце 1 шт.
  • ванільний цукор 0,5 ч. л.
  • розпушувач 0,5 ч. л.
  • яблуко 2 шт. (маленькі)
  • олія 2 ст.л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування:

Починаємо приготування сирників і викладаємо у велику миску п’ятсот грамів сиру, після чого висипаємо в неї половину чайної ложки ванільного цукру, сорок грамів манки, п’ятдесят грамів цукру, розбиваємо одне куряче яйце і добре перемішуємо всі інгредієнти між собою, потім відставляємо.

Висипаємо в невелику миску п’ятдесят грамів пшеничного борошна, потім додаємо в неї половину чайної ложки розпушувача, на смак сіль і перемішуємо всі сухі інгредієнти.

Висипаємо всі сухі інгредієнти в миску з сирною масою, після чого викладаємо в неї попередньо нарізані невеликим кубиком два маленькі свіжі яблука, потім добре перемішуємо всі інгредієнти в мисці між собою і відставляємо її на п’ятнадцять хвилин.

Ставимо на плиту відповідну сковороду, потім виливаємо в неї дві столові ложки рослинної олії і включаємо її на середню температуру.

Беремо необхідну кількість сирної маси, після чого зліплюємо та формуємо сирники необхідної форми, які потім обвалюємо у невеликій кількості пшеничного борошна та викладаємо на тарілку.

Викладаємо сирники в сковороду з розігрітою олією і обсмажуємо на невеликій температурі плити три хвилини з одного боку, потім сирники перевертаємо, прикриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо їх з другого боку до золотистості.

Приготовлені сирники розкладаємо по порційним тарілкам та подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.