Баклажани як гриби. Дуже смачно

Приготуйте баклажани “як гриби”. У тому сенсі, що за смаком, та й на вигляд їх буде дуже важко розрізнити.

Нам потрібно:

  • баклажан 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • цибуля 1/2 або 1 маленька
  • зубчик часнику 1 шт.
  • оливкова олія
  • свіжомелений чорний перець
  • сіль
  • сметану 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування:

Баклажан я нарізала тонкими смужками. Можна нарізати кубиком. До баклажану додати яйце і добре перемішати. Залишити у холодильнику на 1,5 години.

Цибулю нарізати дрібним кубиком. Часник теж дрібно порубати. Обсмажити в олії цибулю із часником до золотистості.

Додати баклажани до цибулі. Обсмажити до золотистості. Наприкінці додати майонез чи сметану. Все перемішати. Посолити та поперчити.

Не вдається скопіювати.