Легкий суп із фрикадельками з фаршу

Суп з фрикадельками – це ситна перша страва, яку нескладно готувати.

Нам потрібно:

  • картопля – 5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • фарш (у мене яловичий) – 400 гр.
  • лавровий лист – 2-3 шт.
  • перець горошок – 5-6 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • рослинна олія
  • сіль
  • вода

Покроковий рецепт приготування:

Готуємо суп із фрикадельками. Візьміть 5 очищених картоплин та наріжте на середні кубики. Нарізану картоплю відправте в киплячу воду. Посолити. Закиньте кілька горошин чорного перцю та пару листя лавра.

Наріжте 1 середню цибулину. Дві середні або одну велику моркву натріть на дрібній тертці. Цибулю та моркву обсмажте на сковорідці з додаванням олії.

Візьміть 400 г фаршу (у нашому випадку з яловичини прокручений з часником і цибулею) і сформуйте невеликі кульки. Коли картопля стане м’якою, акуратно перекладіть овочі в каструлю. По черзі викладайте м’ясні кульки. Доведіть до кипіння та варіть ще 10 хвилин.

Тим часом у тарілочку розбийте 1 яйце і розмішайте вилкою. Влийте його в каструлю за кілька хвилин до готовності. Ароматний суп із фрикадельками готовий. Можна подавати до столу, приємного апетиту.

Не вдається скопіювати.